Login/Registracija

Ko je misteriozni muž Nade Topčagić? Sa Zlatkom pevačica već decenijama uživa u ljubavi (FOTO)

Folk pevačica Nada Topćagić već nekoliko decenija uživa u skladnom braku sa suprugom Zlatkom Đođevićem. Osim što su njih dvoje životni saputnici, pevačici je suprug velika podrška i u karijeri.

Oni iz braka imaju sina Mikicu i unuke, a kako godine prolaze oni sve češće beže iz grada u svoju vikednicu na Tari.

Nada i Zlatko poseduju stan u centru Beograda gde žive, ali veći deo vremena provode u svojoj vikendici koja je njihova oaza mira. Osim što tamo odmaraju, Nada tu priprema svake godine i zimnicu, a o njenim specijalitetima su pričale i kolege sa estrade koje su probale džemove i ajvare koje pevačica sama sprema.

Zlatko je sve ove godine i velika podrška supruzi kada je u pitanju njena muzička karijera, pa je najčešće on vozi na nastupe i na gostovanja u emisijama.

Njihov sin Mikica se skoro nikada nije pojavljivao u javnosti, a Nada je jednom prilikom u medijima priznala da je sama gajila sina i da nije imala sreće sa dadiljama.

Pre nekoliko godina pevačica je ispričala i kako je jednom gurnula dadilju svog sina niz stepenice.

– Moj sin Mikica je imao svega sedam meseci. Ja usred Kanade, a komšinica mi javlja, videla je moja vrata stana otvorena, Mikica u krevecu upišan, plače dete, a ona mi sve pokrala i pobegla. Ostavila dete samo s otvorenim vratima. Čak je i stvari za bebu odnela – priseća se Nada ove situacija, koja nije bila nimalo prijatna, te kaže da ju je posle tražila svuda, ali je nije našla, dok je drugu dadilju htela da ubije. Nakon ove jadnice nisam angažovala žene neko vreme, ali pred doček Nove godine morala sam da nađem devojku da mi čuva sina. Jednu pomoćnicu sam gurnula niz stepenice, mogla sam da je ubijem. Toliko sam je tukla da nije bila svesna šta joj se desilo. Sećam se kao da je danas. Ja se spremam da pevam Novu godinu u Užicu, četiri po podne, ona dolazi i kaže mi da neće da mi čuva dete jer ide na doček -rekla je ona i dodala:

– Kažem ja njoj: „Koju Novu godinu, stani, sve ti je*em.“ Ona je počela da beži iz stana s punom torbom. Pokrala mi stvari, našla sam moje stvari kod nje u torbi. Gurnula sam je tada niz stepenice, letela je kao bubanj. Nisam mislila tada da mogu da je ubijem. Posle sam nosila dete sa sobom u Užice da pevam doček jer sam nju nalupala.

U videu pogledajte šta je pevačica za Grand rekla o susretu sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/topcagicnada,
Autor: A.Milinković