Login/Registracija

Isplivala istina iz porodičnog gnezda Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, dadilja otkrila sve!

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović roditelji su sina Aleksandra sa kojim se trude da i pored velikih obaveza koje imaju oboje, provode što više vreme.

Imaju veliku pomoć svojih porodica, ali i dadilje koja im svakodnevno pomaže, a koja je svojim prijateljima priznala da su Aleksandra i Filip veoma brižni roditelji, kao i da mali Aleksandar odrasta okružen pažnjom i ljubavlju, prenose mediji.
Podsetimo, Aleksandra se samo tri meseca nakon porođaja vratila nastupima, puno joj pomažu bake Zorica i Borka, a dadilja koja je uz Aleksandra je postala deo njihove porodice.

-Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je sa njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom porodice. Aleksandar je postao mezimac naših porodica pa se svi utrkuju u tome ko će da provodi vreme sa njim – ispričala je Prijovićeva svojevremeno za domaće medije, a otkrila je i koji su to kriterijumi koje su imali pri odabiru dadilje:

-Imali smo stroge kriterijume prilikom izbora dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli – rekla je pevačica jednom prilikom.
Budući da su i Aleksandra i Filip imali reči hvale za ženu koja brine o njihovom sinu, tako je i ona imala samo reči hvale za poznati par.

Ona se poverila prijateljima da su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izuzetno brižni roditelji, da dečak odrasta okružen ljubavlju i pažnjom, a mama i tata se trude da mu ispune svaku želju, prenosi „Story“.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić