Danijela Dimitrovska prvi put o novoj devojci Ognjena Amidžića, njena poruka sve govori

Snapinsta.app 346519850 781406143677991 6413000565930018212 n 1080

Nakon razvoda od Ognjena Amidža za koji priznaje da je joj nije lako pao, bivša manekenka Danijela Dimitrovska nastavila je da živi svoj život, a sad se osvrnula na novu izabranicu njenog bivšeg.

Danijela je istakla da je preokupirana poslovnim obavezama, a na pitanje da li tu ima prostora za ljubav, odgovorila je:

– Trenutno sam jako fokusirana na sina i na posao. To je ono što mene ispunjava, naravno, tu su i prijatelji i porodica, ja ljubav crpim iz svega. Jako mi je važno da imam otvoreni i blizak odnos sa porodicom. Ja sam uvek zaljubljena. Da li je to ljubav koja potiče od prijatelja, porodice deteta, to je ono što mene ispunjava.

Danijela je otkrila i da li bi novog potencijalnog partnera predstavila javnosti.

O tome ćemo da pričamo kad dođe do toga, nikad ništa nisam krila, tako da neću kriti ni to – odgovorila je manekenka i progovorila o bivšem suprugu Ognjenu Amidžiću i njegovoj novoj skoro 20 godina mlađoj devojci Mini Numović.

Što se toga tiče, ja svima želim ljubav. Ja sam jedno biće koje ceni sve što je lepo i pozitivno i stvarno svima želim ljubav i to je to – zaključila je Danijela za Blic.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: Grand