Otkriven pol bebe: Anđelka Prpić pred porođaj blista od sreće (FOTO)

andjelak prpic

Glumica Anđelka Prpić broji sitno do porođaja, a njena drugarica Marija Kilibarda je jednim potezom otkrila da glumica čeka devojčicu.

Voditeljka je na svom Instagarm profilu objavila fotografiju na kojoj su ona, Anđelka i Anja Mandić, a u opisu fotografije je stavila „Četiri musketara“, a u komentarima su odmah poveli priču da Anđelka čeka devojčicu i da je Marija ovim opisom sve rekla.

Znači, devojčica je„, „Prelepa si trudnica„, „Anđelka, blistaš„, samo su neki od komentara.

Podsetimo, Anđelka se od bivšeg supruga Daria Prpića zvanično razvela pre dve godine, sa njim ima sina Jakšu. O vezi popularne glumice i nekadašanjeg najboljeg prijatelja njenog bivšeg muža Daria Prpića ne prestaje da se priča, dok ona u javnosti uvek dozirano iznosi detalje iz privatnog života.

Nedavno je priznala da joj psiholog mnogo pomaže i da tek sad živi život po svojim pravilima.

– Idem redovno kod psihologa. Prvi put sam se obratila psihologu pre jedno pet, šest godina, znači sa tridesetak godina. Pomoglo mi je, stvarno idem redovno. U početku sam išla mestimično dok nisam zapravo upoznala nekoga ko mi je legao – ispričala nam je tad Anđelka, a na pitanje da li su ljubavni problemi ili neka kriza bili motiv za prvi odlazak kod psihoterapeuta – rekla je Anđelka i dodala: 

– Ja sam bila nekako… Ne nesrećna, nego nisam bila ispunjena i onda sam tražila uzrok zašto se ja ne smejem ili nemam želju da se nekome javim na telefon, ne konkretrno nekome nego nikome. Onda sam shvatila da je sa mnom sve u redu da mi ne fali ništa, samo ne želim da pričam. Nekada je i naš posao takav, ima dosta ljudi, mnogo ljudi prođe i onda nam trebe negde da se malo dopunimo i mi.

Foto: Instagram/Printscreen/kilimara/andjelkap,
Autor: I.G.