Danas radi kao voditeljka, a evo koji je fakultet završila Dea Đurđević

DEA DJURDJEVIC ZGS SNIMANJE 21022024 FOTO MUNJA 35 ok 1

Voditeljka Dea Đurđević danas je jedno od najpoznatijih TV lica, a mnogi ne znaju za koju profesiju se ona školovala.

Naime, Dea je završila čak dva fakulteta , pored žurnalistike pohađala je osnovne i master studije iz oblasti državne bezbednosti. 

DEA DJURDJEVIC ZGS SNIMANJE 21022024 FOTO MUNJA 8 ok 1

Svaki slobodan trenutak često je provodila u streljani i danas, a trenutno je deo jutarnjeg programa, dok se pored toga bavi temama vezanim za bezbednost u saobraćaju.

Podsetmo, Dea je nedavno u razgovoru za Grand otkrila da je je najteži i najzahtevniji za saradnju od političara urpavo predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

-Za njega je velika odgovornost, tu nema dogovorenih pitanja. Ja bih izuteno volela da imamo jer je lakše da znaš za šta da se spremiš jer koliko god da misliš da si spreman on ima uvek više brojeva, više zna jer je čovek na udaru svih informacija i tu je nezgodno da balansiraš. Političar po pravilu šta god da ga pitaš on priča šta hoće i treba da ga vratiš više puta. To je širok dijapazon i zato je nezgodno– objašnjava Dea i dodaje:

Vrlo je nezgodan sagovornik često, a ti nikada ne spominješ ništa što znaš površno, ali u odnosu na njega to je uvek tako i onda te je sramota da te ispreskače gost i on je stvarno najnezgodniji.

BONUS VIDEO – Dea Đurđević intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

(Blic)

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A.M.