Naša pevačica u krilu 30 godina starijeg kompozitora: Usijao se Instagram od komentara njihove fotke sa plaže (FOTO)

3a95fa63f1bcd32e5e8f4bd20e3c9333d5fc25d5

Pevačica Zorana Simeunović uživa u braku sa kompozitorom Stevom Simeunovićem, sa kojim odmara u Egiptu odakle je objavila nekoliko fotki na kojima je pokazala kako se provode na tropskoj destinaciji.

Iako se par venčao pre pet godina, javnost i dalje bruji o razlici u godinama, s obzirom da je hitmejker stariji 30 godina od pevačice, a njihova zajednička slika sa odmora izazvala je oprečne komentare.

Naime, Zorana je podelila fotku na kojoj sedi svom suprugu u krilu, što se mnogima nije dopalo komentarišući da je razlika evidentna i da izgleda kao da joj je Steva deda, ipak sa druge strane bilo je i onih koji tvrde da je to njen izbor i da niko nema pravo da se meša.

huh

Podsetimo, par se venčao 2018. godine, a svi su o tome pričali zbog velike razlike u godinama.

Da smo u Americi, Steva bi bio najveća zvezda, koja ne bi više ni morala da radi. Ponosna sam na dosadašnji rad i način na koji gradim karijeru. Priznajem da bih volela da se Steva sada malo odmori od svega, i od pisanja i od studijskog posla, i da ja radim za nas, ali ništa od toga, jer je muzika njegov pokretač. Razliku u godinama zaista ne osećam, jer je on pun energije – rekla je Zorana jednom prilikom.

BONUS VIDEO- Nemanja Nikolić o razvodima pevača:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.