Login/Registracija

PRELOMIO I TEŠKA SRCA SE OPROSTIO: Sofra objavio fotku i poručio: „A SAD ADIO“

Radilo se, zaradilo se! Upravo ovom rečenicom vodio se maestro na harmonici Aleksandar Sofronijević koji je pred kraj 2022. godine odlučio da život promeni iz korena i časti sebe skupocenim stvarima.

Osim što se maksimalno, i psihički i finansijski posvetio autorskom radu sa orkestrom, jedno od ključnih promena u njegovom životu jeste i automobil koji vozi. Tako je pred sam kraj godine odlučio da svog ljubimca, Mercedes S klase proda i sebe časti novom mašinom.

Od auta koji je godinama vozio oprostio se na društvenim mrežama i to uz pesmu „A sad adio“.

-Hvala ti na prelepoj vožnji, srećan put i da ista tako lepo voziš i novog vlasnika – napisao je Sofra.

Nakon toga, Sofra je ovekovečio i trenutak kada je novi vlasnik odvezao njegovom ljubimca sa kojim je prošao hiljade i hiljade kilometara.

Aleksandar još uvek nije pokazao kojom skupocenom mašinom je zamenio staru, ali ne sumnjamo da će to uskoro uraditi kao što je pre tri godine ovekovečio automobil koji je poklonio ocu.

Harmonikaš je tada tati priredio pravo iznenađenje kada je ispred njihove porodične kuće dovezao novi auto.

-Moj tata je veoma skroman čovek koji je vozio auto iz 1984. godine i zato sam rešio da ga obradujem i poklonim mu noviji automobil. Iskreno da vam kažem, nisam mu kupio nov auto, ali je svakako novije generacije. Zaslužio je da od sina dobije ovakav poklon- otkrio je tada Sofra i dodao da je ovaj gest raspametio njegovog oca.

-Kad sam dovezao auto ispred kuće i predao mu ključeve, nije mogao da veruje šta mu se dešava. Definitivno, nije očekivao da će ga sin obradovati novim prevoznim sredstvom. Mislim da i dalje ne veruje da ima noviji auto i da je njegov stari prošlost. Celu noć nije izlazio iz kola i malo je falilo da zaplače od sreće- ispričao je pre tri godine Sofronijević.

NE PROPUSTITE:

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić