Login/Registracija

Crnogorska SIRENA u španskom moru pomutila razum na Instagramu

Nakon što je nedavno proslavila 50. rođendan, nekadašnja misica i pevačica Andrijana Anči Dabetić odlučila je da sebe časti luksuznim odmorom u Španiji.

Ona je počastila i svoje pratioce sa nekoliko zanosnih, pravih letnjih fotki na kojima pozira u moru i pokazuje da joj je na odmoru i više nego odlično, ali i da joj godine ne mogu ništa.

– Leto, more, sunce, plaža, talasi, pesak i smeh – napisala je u opisu fotki koje su raspametile njene fanove i pokrenule komentare da nikad bolje nije izgledala i da je kao vina – što starije, to bolja.

„Prelepa kao i uvek“, „Lepotica bila i ostala“, „Crnogorska sirena“, neki su od komentara na objave sa letovanja koje očigledno nije prvo u ovoj godini.

……

Pre letovanja u Španiji, pevačica je napunila baterije i u rodnoj Crnoj Gori, ali pravo rođendansko putovanje uslediće za par dana i to u Italiji. 

Kako saznajemo, nakon napornih svirki, proslave rođendana i planova za žurku povodom 30 godina karijere koja je očekuje na jesen, Anči će se sa sinom Markom uskoro uputiti i na Kapri, gde je očekuje pravi odmor od dve nedelje. 

Na jesen obeležavam trideset godina karijere i tada ću objaviti i dve nove pesme. Sprema se i dokumentarni film i taj posao rade ljudi koje izuzetno cenim, moji prijatelji. Savetujemo se i radmo, mada mi teško pada da slušam druge jer slabo stojim sa autoritetom. Kakav život sam živela mogla bih i seriju da snimim (smeh)- rekla je nedavno za Grand.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić