Ćira bodri Orlove sa tribina: Pričalo se da živi u kolibi, a o ovakvim mestima na stadionu mnogi mogu samo da sanjaju FOTO

CIRA ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO MUNJA 28 ok 630x426 1

Reprezentacija Srbije večeras od 21 čas igra poslednji meč grupne faze Evropskog prvenstva protiv Danske, a među našim brojnim navijačima našao se i pevač Dejan Ćirković Ćira.

Pevač koji inače živi u Nemačkoj nije želeo da propusti priliku da bodri Orlove sa tribina u Minhenu, a sada se oglasio uživo sa terena.

cira

Iako utakmica počinje za sat i po vremena, Ćira je želeo da stigne ranije i uživa u atmosferi koju naši navijači drže na visokom nivou još od jutros.

sji

Ćira se uslikao sa našom zastavom, a zatim snimio i atmosferu sa stadiona na kome ima ekskluzivna mesta.

Ćira je nedavno za Grand otkrio kako u Nemačkoj redovo prati fudbal, a posebno kada igra naša reprezentacija.

Volim da gledam dobar fudbal. Kada sam u Srbiji, malo manje pratim jer ovde „živim“ i nemam vremena za fudbal, ali kada se vratim u Nemačku pošto tamo nemam šta drugo da radim, pratim, često i sa komšijom uz pivo i meze da imamo povoda za druženje– kroz smeh je objasnio Ćira.

hduewhuw

Podsećamo, i pevač Milan Mitrović jutros je otputovao u Minhen istim povodom.

NE PROPUSTITE I :

BONUS VIDEO- Proglašenje pobednika „Nikad nije kasno“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.