Login/Registracija

Cipka zapalila javnost fotkom u bikiniju: Ovakvim telom malo ko može da se pohvali: „Leto može da počne, spremna sam“ (FOTO)

3d7d41ab49f459490260e18cc7b2a5f4ed5cd3a0

Aleksandra Tadić Cipka, ne libi se da pokaže zgodno telo na kome radi tokom cele godine, i na čemu je pored genetike zahvalna i svojoj ljubavi prema sportu koju gaji od malih nogu.

Za razliku od brojnih javnih ličnosti koje kubure sa kilažom i pred leto su na strogim dijetama i treninzima kako bi svoju liniju dovele u zadovoljavajuće izdanje za bikini, Cipka nema tih problema i pokazala je da je spremna za vrele dane koji su pred nama.

Naime, Cipka je objavila fotku u kupaćem leopard printa u kome pozira na jednom bazenu čime je izazvala veliki broj komplimenata na račun izgleda.

Bez spontanosti… Samo stala da pokažem letu da sam spremna, da može da počne i ne prestaje– napisala je u opisu objave kojom je zapalila društvene mreže.

„Au mačko“, „Savršena“, „Kakva riba“, samo su neki od brojnih komentara ispod ove fotke.

Podsećamo, Aleksandar svoj ljubavni život vešto skriva od očiju javnosti, a sve je iznenadila kada je nedavno otkrila da se udala.

– Cipka je udata, ali svoj privatni život čuva od očiju javnosti. Nije bilo svadbe jer nisam videla sebe kao mladu. Na venčanju su bili samo kumovi i mi. Na svadbi sam navikla da budem samo pevačica, ne i mlada. Mogu samo da kažem da sam sveže u braku – priznala je za domaće medije.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić