Login/Registracija

Gest za poštovanje: Rada Manojlović iznenadila majku Milana Stankovića, ona ostala bez reči (FOTO)

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 31052023 FOTO LUKA 64 ok

Rada Manojlović iznenadila je za rođendan mamu svog bivšeg dečka Milana Stankovića.

Ona je pre nekoliko dana slavila rođendan, a sad je na svom Instagramu objavila i prepisku sa Milanovom sestrom, iz koje se vidi da je njegova porodica toliko oduševljena iznenađenjem bivše snajke, da su i kućnog ljubimca zaboravili u hodniku zgrade.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 31052023 FOTO LUKA 66 ok

– Kada Rada Manojlović oduševi mamu, mi zaboravimo Lea u zgradi – napisala je Milanova mlađa sestra Nastasija uz skrinšot njihovog dopisivanja.

– Utisak večeri hahaha! Teta Mico, srećan rođendan i živela nam 100 godina! Volimo te – odgovorila joj je Manojlovićeva uz emotikone srca, a uz to je tagovala i samog Milana, njegovu sestru, kao i svoju sestru i menadžerku Maju.

3501470 screenshot 8 ff

Nedugo zatim je i sam Milan objavio sliku svoje majke, koja je u rukama držala plišanu kutiju crvenih ruža, ali nije poznato da li je on i sam došao iz manastira kako bi lično prisustvovao iznenađenju i intimnoj proslavi rođendana ili je samo podelio fotografiju koju mu je neko poslao.

3501858 whatsapp image 20230620 at 1.27.10 pm ff

Podsetimo, Rada je nedavno za Grand otvoreno govorila o odnosu sa Milanom, a otkrila je da su i danas ostali u dobrim odnosima.

-On je onakav kakvog ga mi budimo, odnosno šta mi budimo u njemu. Prosto je takav, ako si ti prema njemu dobar i smiren, onda će ti on dati deset puta više. Tu je da te sasluša, ako treba i šest sati, samo ti da pričaš – rekla je ona i dodala:

-Dobar je sagovornik, savetodavac, to je od sada od kada je u tom duhovnom svetu, tome se posvetio. U svakom momentu mi možemo da se prešaltamo na estradu i da krenemo po starom.

Bonus video:

(Kurir)

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković