Cipka promenila lični opis: Ovakav potez od nje niko nije očekivao: „Neprepoznatljiva“ (FOTO)

cipka

Gotovo sve javne ličnosti sklone su čestim fizičkim promenama, a na veliko iznenađenje fanova Aleksandra Tadić Cipka odlučila se na korak koji niko nije očekivao.

Navikli smo da je od kada se pojavila na sceni gajila seksipilan izgled, zbog čega niko nije mogao da pomisli da je spremna na takav potez.

Naime, pevačica je svoju dugačku kosu skratila do iznad ramena i ošišala šiške čime je šokirala javnost.

cipka nov

Iako niko nije mogao da je zamisli sa ovakvom promenom, Cipka je dobila pregrš pohvala kako izgleda osveženo i dosta mlađe sa novim imidžom.

Podsećamo, Cipka je istakla da se ona nije promenila, kao ni njen stav prema prijateljstvu, što ne može da kaže za neke svoje bivše prijatelje.

 Ja sam ista, možda čak i bolja nego što sam bila. Kada je čovek zadovoljan sobom i svojim uspehom, kada je ostvaren, onda nema u njemu ničega zlog, da ga nešto kopka. Ja se ophodim prema ljudima kao i pre. Naravno, malo su se pročistili ljudi iz mog života. Oni koju ne žele da budu tu, da uživaju sa mnom u mom uspehu – rekla je za Grand.

BONUS VIDEO- Cipka pokazala roditelje:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Č.