Ćerka Jane Todorović napunila 18 godina: Kristina se pohvalila iznenađenjem za pamćenje (FOTO)

ćerka jane todorović napunila 18 godina

Ćerka Jane Todorović napunila 18 godina, a ponosna slavljenica pohvalila se iznenađenjem koje je sačealo i zbog koga nije skidala osmeha sa lica.

Kristina je objavila video na kome pozira sa ogromnim buketom cveća, dok se iza nje nalazi gomila balona.

Ćerka Jane Todorović napunila 18 godina

@kikiivan

baby its your birthdayyyy🩷🩷💐

♬ do ya like – 🦦

Janina ćerka nije mogla da sakrije sreću što je punoletna, a kako pišu domaći mediji nju su i druagri iznenadili dolaskom u njen dom.

Kristinu su prijatelji iznenadili, oduvala je svećice u luksuznoj kući, a onda je za nju specijalno pripremljen i vatromet.

ćerka jane todorović napunila 18 godina

Podsetimo, Kristina je rođena 2006. godine u Las Vegasu, a iza njenog imena krije se zanimljivost koju je Jana jednom podelila sa javnošću.

„Muž je želeo da se naša ćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. Tek nedavno mi je otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. (smeh) A Džulijen je srednje ime jer se rodila u Americi, i to stoji samo u pasošu“, ispričala je Jana ranije, preneli su domaći mediji.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Jana Todorović nastup u Crnoj Gori:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić