Ćerka Ivice Dačića je lepa kao lutka: Nikada je ne viđamo u javnosti, a tek da čujete čime se bavi: „Prava damica“ (FOTO)

zzu

Ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, pored sina Luke koji je poznat javnosti, ima i ćerku Andreu, koja je nedavno napunila 18 godina.

Osim što likom podseća na oca, Andrea je od njega nasledila brojna interesovanja i talente. Devojčica je nedavno, na testu profesionalne orijentacije, dobila potvrdu da je nadarena za politiku, a još ranije je izrazila želju da krene očevim putem. Namera joj je da, kada za to dođe vreme, upiše Fakultet političkih nauka, koji je Ivica Dačić završio sa izuzetnim uspehom.

Ćerka Ivice Dačića

Andrea se već dugi niz godina bavi plesom, u čemu niže uspehe na šta je njena porodica izuzetno ponosna.

Za razliku od sina Luke, koji se češće pojavljuje u javnosti i medijima je interesantan zbog veze sa pevačivcom Milicom Jokić. Andrea se retko kada pojavljuje ispred kamera, a jednom prilikom je iznenadila tatu na radnom mestu što je nejga oduševilo.

Retki slučajevi kad dođe najdraža, ali i najstidljivija, da pruži tati podršku na poslu– izjavio je tada Dačić.

Ćerka Ivice Dačića
Instagram/ivica.dacic.rs

Na pitanje da li je bio strog roditelj dok su deca bila manja, Ivica Dačić je u jednom intervju rekao:

Mojoj supruzi je više pripala uloga strogog roditelja, možda zato što sam strogoću trošio na poslu. Šalu na stranu, mislim da sam svaki trenutak sa porodicom koristio da ga provedemo u dobroj atmosferi. Obaveze su mi uvek odnosile mnogo vremena, pa su momenti kod kuće bili dragoceni. Sina i ćerku učili smo vrednostima koje smo doneli od svojih roditelja. Nema tu nikakve tajne, niti velike mudrosti. Pre svega, to je poštovanje prema svakome u kući, pa i prema deci kad su bila mala. Svi imaju svoje mesto u porodici i svi moraju da najviše poštuju one oko sebe – rekao je Ivica Dačić.

(Hello)

BONUS VIDEO– Milica Jokić o vezi sa Lukom Dačićem:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.