Login/Registracija

Cela estrada na 50. rođendanu harmonikaša: Aco Pejović rasplakao zvanice, Saša Matić ih dotukao (VIDEO)

Popularni harmonikaš i šef orkestra emisije „A sad malo mi“, Ivan Radovanović proslavio je sinoć 50. rođendan u jednom prestoničkom restoranu.

Slavljenik je okupio brojne pripadnike estrade među kojma su se našli Aco Pejović, Saša Matić koji se pojavio u pratnji supruge, Peđa Jovanović, Jelena Gerbec, Vanja Mijatović, Snežana Đurišić i Vanja Milošević, Beki Bekić i naravno direktor Granda Goran Šljivić.

0A0A1619

Prijatelji i kolege su se potrudile da Ivanu ovo bude zaista poseban dan te su pojedini pripremili originalne poklone koji su izazvali osmeh na harmonikaševom licu.

Kao pravi domaćin, Radovanović je vidno emotivno održao zdravicu i zahvalio se svim prijateljima koji su došli kako i sa njim podelili radost na ovaj dan.

-Znam za jednu priču, kažu da samo u Srbiji možeš da imaš 50 godina, a da si tek na početku. Ja se osećam kao da sam na početku i da je pred nama mnogo lepih dana i trenutaka sa svima vama. Trebalo je 50 godina da stekneš sve ove prijatelje, kolege, saradnike i mislim da je pred nama svetla budućnost- rekao je slavljenik.

0A0A1486

Gotovo sve zvanice sa estrade latile su se mikrofona i atmosferu dovele do usijanja. Ipak, najemotivniji repertoar za slavljenika priredio je Saša Matić koji je u društvu supruge Anđe i kolege Ace Pejovića zapevao stare hitove.

0A0A1836

Kako je bilo na žurci i ko je bio najraspevaniji i najveseliji, pogledajte u videu na početku teksta.

0A0A1965
0A0A1783
0A0A1916
0A0A1859
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović