„Ima tu dosta istine“: Čeda Marković progovorio o braku, pa otkrio da li se svađa sa suprugom (VIDEO)

Legendarni pevač narodne muzike, Čeda Marković nedavno je za Grand otvoreno govrio o braku i porodici, pa se dotakao supruge Ljiljane i otkrio da li se svađaju.

Njih dvoje su već četrdeset godina u skladnom braku, a ona je ranije isticala da se oni gotovo nikada ne svađaju što je mnoge pozitivno iznenadilo.

ceda markovic

Čeda Marković supruga

-Ima istine tu dosta, jer za mene kaže da sam jako usporen, kaže mi stalno „Ti si kao one kornjače što žive po trista godina“ i idu sporo, dok uđu u vodu i tako. Ja u principu nisam ishitren u nekim odlukama, ali lagano. S obzirom i na godine i na muziku kojom se bavim, to nije neka savremena, brza muzika koja zahteva mnogo energije, mnogo pokreta, igre. Bože moj, tu je ekipa koja igra umesto mene, ja tu statiram – rekao je on.

ceda markovic zena
Čeda Marković o braku

Čeda Marković o braku

Čeda je podelio svoje utiske o dočeku Nove godine kada je u pitanju Beograd i izvođačima koji su bili na Trgu republike, ističući da iako on nije bio tu, smatra da je bilo za svakoga po nešto.

Šta da kažem, ceo taj korpus izvođača u Beogradu i van Beograda razlikuju se u svakom slučaju. Po repertoaru, po stilu muzike, stilu pevanje, to je sve različito, a s obzirom da je Beograd veliki grad, imao je dosta turista sa strane, tako da za svakoga je bilo po nešto. Ja nisam bio u Beogradu, bio sam na Tari, na Zlatiboru – govorio je Čeda za Grand.

ceda markovic zena
Čeda Marković o braku

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Narodna muzika u Čačku, Nada Topčagić

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Printscreen/Grand/Instagram/MilosMarkovic,
Autor: K.Marković