ČAROLIJA u Adilovom domu: Pevač otkrio šta su sinovi poželeli za novogodišnji poklon: „Oni su skromni“ (VIDEO)

9107f42298810e6a4f3893a4287fd58971ff41d6

Adil Maskutović je posle duge medijske pauze otvorio dušu za Grand priznao kakva je atmosfera u njegovom porodičnom domu pred novogodišnje praznike.

Pevač kaže da uvek pripremi novogodišnje poklone za naslednike, a sa nama je podelio šta su to negovi sinovi ove godine poželeli za poklon.

-Kako da se ne radujemo praznicima, pogotovo kada imate dvoje male dece, jedan sin ima 3 jedan 9 godina. Ovaj mali još uvek veruje u Deda Mraza, ovaj stariji je to davno prevazišao, ali su pokloni uvek tu i jedva čekamo tu prazničnu euforiju – kaže on.

Adil kaže da njegova deca nisu zahtevna kada su u pitanju novogodišnji pokloni, pa su i ove godine imali skromne želje za paketiće.

Capture 4 12

-Mali voli slatkiše, pa ću njega obradovati sa nekim paketom bombona i čokolada, a stariji je skroman i nije imao neku specijal nu želju. – dodaje Adil.

Kako svake godine radi za doček, zanimalo nas je da li mu u takvim momentima nedostaje porodica i kako njegovi najbliži reaguju na to kada za praznike nije kod kuće.

-Evo sada kada je bila korona, sedeli smo zajedno kod kuće. Tokom tih meseci pauze sam shvatio koliko mi nedostaje posao i koliko sam vezan za muziku. Ali mi je zaista prijalo kada sam prethodne praznike proveo kod kuće – rekao je pevač, a video pogledajte u nastavku teksta.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković