Login/Registracija

Marijina nova pesma nosi veliku tajnu, Leontina obelodanila sve: „Nazvali smo stvari pravim imenom“

Marija Šerifović je pre nekoliko dana objavila numeru pod nazivom „Dobar Vam dan“ koja ruši sve rekorde slušanosti na muzičkim platformama, a za manje od nedelju dana broji čak 2,5 miliona pregleda na jutjubu.

Kada ona objavi pesmu, nema nikakve sumnje da će postati hit, pa je tako apsolutna vladarka i trendinga gde od dana objavljivanja drži prvo mesto.

Publiku je posebno pogodio tekst pesme, koji nosi veliki broj poruka i poučnih svtari koje opisuju aktuelne probleme u našem društvu.

Tekstopisac i kompozitor ove numere Leontina Vukomanović otkrila je da je pesma imala potpuno drugačiji refren, pa je prva verzija bila ledeno, a ne je*no doba.

-Moj prvi demo koji sam joj pevala i svirala bio je malo drugačiji, kod mene je bila kulminacija ledeno doba. Ona mi je rekla super što si napisala je*no doba, ja kažem nije, pogrešno si čula, ali je na karju ispalo ovako – rekla je Leontina i otkrila kako je dobila inspiraciju da napiše baš ovakvu numeru:

-Pesma je nastala pre tri godine, bilo je stvarno ledeno doba, vreme kovida. Svi smo bili zatvoreni i ceo svet je bio jedna soba. Sve ono što je izbijalo na površinu tih dana, zapravo se našlo i u pesmi. Meni je to bilo zaista ohlađeno doba i od ljubavi i od kontakata i od inerakcije, međutim Marija je bila potpuno u pravu i nazovimo stvari pravim imenom – zaključila je Leontina u jutarnjem programu Nove S.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/youtube/Nova S,
Autor: A. Milinković