MILIONI PREGLEDA KAO OD ŠALE: Ovo su najgledaniji nastupi iz emisije „Nikad nije kasno“ (VIDEO)

e00c5fe244aec134eda89cfd98c5c6186aec2dbe

Da je emisija „Nikad nije kasno“ omiljeni porodični šou-program na Balkanu govori milionski auditorijum koji iz nedelje u nedelju pomno prati ovo takmičenje, ali i brojke na muzičkoj platformi jutjub.

Veliki broj nastupa naših veterana broje milione pregleda, a sam jutjub kanal emisije ima preko 350.000 hiljada pratilaca.

Vrtoglave preglede imaju i nastupi gostiju koji su kroz ovih osam godina sedeli u sudijskim stolicama i ocenjivali naše takmičare.

Kako cifre govore, najgledaniji video na jutjubu jeste nastup pobednice stučnog žirija druge sezone Nihade Kapetanović koji broji čak 14 miliona pregleda.

Odmah za njom je nasup Hrisosa Elenidisa zvanog Rus čiji nastup broji preko 8 miliona pregleda. Njih dvoje su stopu prati pevanje čuvenog Kaleta Dijamanta čiji nastup takođe broji preko 8 miliona pregleda.

Kada je reč o nastupima gostiju koji su bili članovi žirija, ubedljivo prvo mesto pripada Sinanu Sakiću koji je u ovoj emisiji pevao čuveni hit „Ej otkad sam se rodio“.

Po svemu sudeći naši veterani postali su omiljeni pevači velikom broju gledalaca, a slobodno možemo da zaključimo posle prvog kruga osme sezone da će i nastupi aktulenih veterana brojati milione pregleda na muzičkim platformama.

Ako ste propustili sinoćnu epizodu, možete je pogledati na linku u nastavku teksta:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković