Login/Registracija

Cakana VAŽNU odluku prepušta DRUGIMA: „Mnogo mojih pesama je NEZAPAŽENO“

Jedan od najtežih zadataka, ali i želja čak i najiskusnijih pevača i velikih profesionalaca je upravo kako izabrati pesmu koja će se zavrteti među svim generacijama i postati veliki hit, te je pevačica Dragica Radosavljević Cakana donela važnu odluku nakon decenijske karijere.

– Odlučila sam da izdam jedan CD za Grand jer ima dosta pesama koje su na žalost prošle tako nezapaženo, ali nekako kad se radi album uglavnom se fokusira na jednu pesmu ili mislite da je baš ta pesma Bogom dana i da će ona proći. Ja lično smatram da ja nisam neko ko treba da odlučuje o svojim pesmama jer ja uvek znam za neke druge da li će to biti hit, a za sebe nikada ne znam. Zato sam sada prepustila drugim ljudima da odlučuju o tome. Prosto ne mogu da radim samo ono što se meni sviđa, jer kad bi bilo tako to niko nikada ne bi pustio- iskrena je pevačica.

8e5df6910983482ab2648bbff35a0bdde831c59c

Iza sebe ima bogatu karijeru tokom koje se vodila srcem i svojom intuicijom, te je uvek snimala pesme u kojima je uživala, međutim kako i sama priznaje izgleda da u današnje vreme to na žalost nije dovoljno.

– Razmišljala sam pre neki dan o tome koliko imam pesama, brojala sam samo nove i ima i svakako više od pedeset. Stvarno bih morala da sednem i pozabavim se time, verujem da bih se iznenadila, ali možda i razočarala jer kako od svega toga samo neke pesme prođu, a neke ne prođu. Nekako mi se čini da se ženama manje veruje kada pevaju balade, a muškarcima se baš veruje. Valjda se žene više pronalaze kada muškarci to pevaju, a meni je to potpuno nenormalno- istakla je Cakana.

f645cadd0ca6c46a7870810403a3dfba441b2e16

POGLEDAJTE I

Cakana tvrdi da treba uvesti MODNU POLICIJU, a tek da čujete šta kaže o oblačenju svojih koleginica!

Cakana planira CRKVENO VENČANJE, otkrila sve detalje slavlja koje će prirediti

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović