Login/Registracija

Cakana OTKRILA sve o ODNOSU sa partnerom: „Tada sam mogla i NJU i NJEGA da NAPADNEM“

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana i njen dugogodišnji partner Nebojša Negić važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a budući da je pevačici priroda posla takva da je uvek okružena brojnim muškarcima otkrili su da li ima ljubomore u braku.

39f783d2a6a227096094cfa134326d4187cede7c

– Glupo je praviti od sebe nešto što nisi. Stvari se nazivaju pravim imenom i onda vam je sve u životu jednostavno. Govorim o istini, kažem gde sam bio tog dana, s kim sam se video, jer u slučaju da ona nešto sazna a saznaće jer je takva priroda škorpije, moraću da objašnjavam nešto a nema potrebe- rekao je Nebojša.

– Ono što ne znam to me ne boli!- dobacila je pevačica i nasmejala sve.

3b84bcb019465afee24bcad6f8d2b0b473800b34

Gostujući u emisiji „Zvezde Granda specijal“ voditelj ga je podsetio da je ipak bilo situacija kada joj nije sve otvoreno govorio. Naime, prisetili su se skrivene kamere koju je Negić priredio Cakani u nameri da se našali s njom. Zapravo, tada ga je zatekla u krevetu sa drugom ženom, a kako i sama priznaje tu situaciju nikada neće zaboraviti.

– Sećam se toga, mada Nebojša je kada su mi pripremali skrivenu kameru rekao da ću ja sve to provaliti međutim nisam. Ali kada se ta emisija završila bila sam toliko ljuta, izložio me je stresu. Mogla sam i njega i nju da napadnem- prisetila se Cakana i ispričala da je veoma naivno nasela na tu priču.

e515e088709715ac181cd8c7f3c4f36f470e0319

Iako se sada šale na račun tog događaja, Cakana ne krije da joj tada nije bilo ni malo prijatno.

– Moj osećaj tada, tog trenutka.. Neću zaboraviti. Poverovala sam u priču. Ja sam bila u šoku bukvalno. On je izašao iz sobe demoliran i onda sam reagovala kako sam reagovala- ispričala je Dragica.

POGLEDAJTE I

CAKANA PLANIRA CRKVENO VENČANJE! Otkrila kakav nesvakidašnji stajling će imati tog dana

Cakana otkrila ŠTA PIJE DOK VOZI, a ume i da OPSUJE: „To se dešava u žešćim situacijama“

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: J. Jović