„Moramo da čuvamo naše korene i tradiciju“, Cakana nikad iskrenije o porodici

CAKANA OK FOTO MUNJA 1

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana ne krije da je ponosna na činjenicu da su njeni unuci nasledili talenat za pevanje od nje.

Ona priznaje da je jedna unuka posebno talentovana i ističe da će je podržati ukoliko jednog dana odluči da se bavi muzikom.

cakana ok

Cakana nikad iskrenije o porodici i unucima

Sa druge strane, pevačica kaže da je od detinjstva na unuke prenosila ljubav prema pevanju, pa su uz nju zavoleli tradicionalnu izvornu pesmu.

-Svi su talentovani, samo treba da vežbaju Dunja i Mirka da, Uroš i nije baš talentovan. Sviraju klavir, mi često pevamo zajedno te izvorne pesme, ali oni imaju neki svoj fazon u to se ne mešam. Dunja jako lepo peva i voli stare pesme, najviše mi se dopada što voli i oseća tu muziku. Moramo da čuvamo naše korene, baštinu i tradiciju. To se prenosi sa kolena na koleno, a ja sam srećna što imam kome da prenesem pa će oni nekome svom preneti – rekla je ona za Grand.

BONUS VIDEO – Cakana o porodici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković