Login/Registracija

Cakana besna kao ris: „Takve priče me vređaju i ponižavaju“ (VIDEO)

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana je estradna umetnica koja ima bogato muzičko iskustvo, a tokom gostovanaj u emisiji „Grand magazin“ otkrila je koju muziku voli da sluša privatno i kako gleda na muzičke trendove koji se nameću u poslednjih nekoliko godina.

Od novijih pesama koja se definitivno izdvojila je „Ponoć“. To je jedna veoma lepa pesma. Prosto nemam puno vremena da slušam pesme, okupirana sam svojim albumom. Kada su nastupi u pitanju moram da kažem da ja pevam sve vrste muzike– rekla je Cakana i dodala:

-Ljudi mi nikada nisu tražili pesme skandaloznih tekstova, čudne ritmove niti one u kojima se potenciraju pare. Mislim da to neki pevači prosto nameću, svima je bitno da se nešto skače. „Ej dragi, dragi“ i danas je jedna od najslušanijih pesama. To je jedna posebna reakcija publike kao i „Srpkinja je mene majka rodia“ koja se sluša i među mladim pevačima.

Caka je pevačica koja posebnu pažnju posvećuje stajlingu, pa se samo od sebe nametnulo pitanje koliko nobvca troši na garderobu.

Nekada sam mnogo novca trošila na garderobu i to što sam nekada kupovala nosim i dalje. Desi se da izdvojim neku količinu novca i odem da kupim neku stvar, ali samo ono što mi treba. Sada sam u fazi kada mi odgovara da nešto osmislim sama, postala sam kreativnija – kazala je pevačica.

Nedavno se u medijima pojavila vest da Cakanina majka gladuje, a ona je u emisiji objasnila o čemu se zapravo radi.

Bila sam besna kao ris. Smatram da su ti skandalozni naslovi toliko bedni i jadni. Moja majka ne gladuje, ona živi najnormalnije. Ona ima osamdeset godina i još uvek je na nogama. Moja braća, sestra i ja je veoma volimo i provodimo vreme sa njom.Ona uživa i prava je gospođa. Vređaju me i ponižavaju takve priče – izjavila je Cakana.

Cakana je progovorila i o Kosovu, a šta je sve pevačica ispričala poslušajte u VIDEU ISPOD.

Foto: Youtube/Printscreen,
Autor: I.Grk