Login/Registracija

Bucka konačno otkrila zbog čega se još nije udala: „Zaljubim se, ali…“

Pevačica Slađana Đorđević, poznatija kao Bucka,pre 15 godina dospela je do finala “Zvezda Granda”, ali se u međuvremenu povukla sa scene. Međutim i danas se mnogi pitaju šta se promenilo u njenom životu, a posebno na ljubavnom planu.

-Ranije me je nerviralo pitanje kada ću da se udam, govore mi da mi je vreme, da ću sada četrdeset godina. Zapravo u junu punim trideset i devet, mlada sam (smeh). U suštini nervira me to pitanje jer ne znači da ja volim sada što sam neudata nego mi jednostavno ne ide (smeh)- priznala je pevačica koja ne krije da priželjkuje da se u njenom životu pojavi onaj „pravi“.

-Ja se inače stvarno zaljubim jer sam ja jedna strastvena i srčana žena, volim da volim. Zaljubim se ali mi pobegnu ti momci- našalila se Bucka.

Inače simpatična Bucka godinama se borila sa viškom kilograma, a nedavno je šokirala pripadnike sedme sile kada se na snimanju jedne emisije pojavila sa čak četrdeset kilograma manje.

-Estrada i scena zaista traže da lepo izgledaš, da budeš lepa pojava za oko. Ali mislim da se tada nisam pojavila u tom XL izdanju, mada se i danas tako pojavljujem mada mnogo manje, možda ne bih zapala za oko gledaocima i publici, prosto bila sam drugačija. U to vreme, eto desila mi se ta popularnost, bukvalno preko noći. To je za mene bilo neverovatno i čarobno i nisam znala kako da se ponašam –istakla je Slađana.

BONUS VIDEO

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović