Login/Registracija

BRAVO MAMA: Bilja Sečivanović otkrila ŠTA ĆE REĆI SINU UKOLIKO POŽELI DA JE NASLEDI

Bilja Sečivanović nije jedna od onih kojima je sve palo sa neba, ali vrednim radom zvezde su se poklopile i ona je sada srećna što je i nakon životnih nedaća sve došlo na svoje.


Uspešna karijera u kojoj joj najveću podršku pruža suprug i njen sin njeno sa najveće blago i svaki slobodan trenutak koristi kako bi se posvetila njima.


Iako deluje lako, posao pevača iziskuje mnogo odricanja, ali priznaje da svog naslednika ne bi sprečila ukoliko bi poželeo da krene njenim stopama.

– Kao što svi ljudi imaju slobodu izbora smatram da je već zreo čovek, ja sam i prilikom upisivanja njegove srednje škole bila podrška i pomagala mu da se delimično usmeri, nikako nisam nametala svoju volju već da se bavi onim čime bi on voleo. Podržala bih dete ako poželi da uđe u muzičke vode, pa ko zna možda mu se za koju godinu i omakne pa to poželi – objasnila je nedavno za Grand. Online.


Ipak, trudila bi se da mu pre toga da najbolje savete jer se ona na početku karijere opekla.

– Imala sam tu grešku što sam slušala druge. Bila sam neko ko je previše verovao i previše se otvarao, a možda sam trebala da radim malo drugačije, pa bi sve to imalo drugačiji tok. Da sam slušala sebe možda bih bolje prošla – priznaje Bilja.

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić