Login/Registracija

Branka Sovrlić prvi put ponela detalj koji je stigao iz modne prestonice: „Uklapala sam haljinu prema njemu“ (FOTO)

branka3

Pevačica Branka Sovrlić oduvek je važila za jednu od najelegantnijih dama na muzičkoj sceni, a svaki komad garderobe uvek savršeno iznese dobijajući sa razlogom niz komplimenata od osoba koje se nađu u njenom okruženju.

Pevačica se može pohvaliti i zavidnim brojem haljina, što je i očekivano s obzirom da je dugo na sceni, a svoj stajling uvek savršeno ume da uklopi, često puta i bolje od mnogih stilista i dizajnera.

A da nije lako izabrati savršenu kombinaciju znaju mnogi. Gotovo da nema osobe koja nije pokušala da spari vrhunske haljine i luksuzni nakit, a da krajnji rezultat ipak ne bude zadovoljavajući. Međutim, za razliku od mnogih Branki stilizovanje apsolutno ide od ruke, u šta se ekipa Grandove redakcije uverila na današnjem snimanju.

branka 2

Pevačica je ponela haljinu jarke pink boje u tamnijoj nijansi, uz šta je ukopila minđuše koje su imale detalj u istoj boji, a elegantne salonke upotpunjuju čitav luk.

Ekskluzivno za Grand pevačica je otkrila i tajne današnjeg stajlinga.

-Prvi put nosim ove naušnice koje sam kupila odavno u Parizu. Sada sam uklapala haljinu prema aksesoaru – priznala je Branka.

branka4

O kolekciji haljina koje poseduje, Branka je nedavno govorila kada je za Grand priznala da je po nagovoru svoje koleginice rešila da u svom stanu napravi jedan mali muzej, čime je iznenadila mnoge. Branka je naime rešila da priredi izložbenu postavku koja će se bazirati na haljinama koje je pevačica nosila tokom svih godina bogate karijere.

-Za to mi je dala ideju mora prijateljica Marta Savić. Ona kaže da ja imam toliko haljina koje kada nosim samo složim, neke naravno i poklonim, najčešće rodbini kada imaju neke svadbe da obuku. Mnoge stvari čuvam koje me vezuju za nešto, za neki super nastup i to. Pošto imam puno prostora, stan je veliki, pogotovo dnevni boravak, imam i lutke. Možda ću ja to sve u budućnosti napraviti, pa ću vas pozvati da uslikate – zaključila je Branka nedavno za Grand.

Foto: Z.K.Munja/A.Dačić,
Autor: A.Dačić