Login/Registracija

ISPLIVALA DUGO ČUVANA TAJNA Branka Sovrlić progovorila o krađi, u celu priču umešana Lepa Brena (VIDEO)

Nakon kratkog odmora koji je provela u Istanbulu Branka Sovrlić posetila je srpsku prestonicu jer za svoju vernu publiku sprema neke nove projekte o kojima do sada nije pričala.

Pripremam dve nove pesme, razmišljam koju da izdam. Možda izdam i obe. Dobil sam predivna, nesvakidašnji tekst, uvek sam se trudila da budem inovativna i drugačija. Imam dosta hitova iza sebe, a sada mogu sebi da dozvolim i da se malo poigram – objasnila je Branka.

Branka je vlasnica mnogobrojnih hitova koji se prosto prenose sa generacije na generaciju bez obzira na aktuelne muzičke trendove.

Imam zaista hitove za sva vremena i ove nove pesem su u tom narodnjačkom duhu. Neretko mi kolege šalju snimke sa nastupa kada izvode moje pesme i zbog toga mi je veoma drag – istakla je pevačica ponosno.

Zanimljiva činjenica je da je neke od Brankinih najvećih hitova napisao njen suprug, a neke je napisala upravo ona.

Svojevremeno mi je Miša Marković nudio neke svoje pesme, ali ja nisam želela da ih pevam jer na početku moje karijere za jednu pesmu koju mi je ponudio sam snimila i matricu, a on ju je tada dao Lepoj Breni. Iako sam bila početnica tada san odbila sve ostale pesme koje mi je nudio – otkrila je Branka i dodala:

-Krenula mi je turneja, a ja nisam imala završenu ploču. Program je vodio Minimaks, tu su bile sve najveće muzičke zvezde koje su imale same hitove. Tada sam se nekako snašla i snimila ono što su mi dali, tako je bilo nekada. Nisi moga da snimaš ono što želiš, već ono što ti daju. Međutim pokazalo se kao dobro i ja sam imala uspešnu ploču – prisetila se Branka.

Ostatak intervjua možete poslušati u videu ispod.