Login/Registracija

Peđa Blizanac konačno progovorio o odnosu za bratom: „Razišli smo se“

Peđa Jovanović poznat i kao Peđa Blizanac od kada se vratio na muzičku scenu, a postigao je veliki uspeh sa mnogobrojnim kaverima koje je snimio. Peđa je nek ko je karijeru gradio stabilno i bez skandala što se u njegovom slučaju pokazalo kao pravi recept za uspeh.

Kada se pre nekoliko decenija pojavio na estradnom nebu pevao je sa bratom blizancem, Nenadom, a sada se vratio kao solo izvođač, pa su mnogi pomislili da su braća u zavadnji, međutim Peđa je odlučio da glasinama stane na kraj.

-Često radim sa bratom, uglavnom su to neke privatne proslave. Mnogi ljudi misle da smo se zavadili jer smo se povukli sa scene. Misle da smo se razišli, posvađali, ali mi savršeno funkcionišemo – izjavio je pevač.

Zanimalo nas je kako blizanci podržavaju jedan drugoga, a na ovo pitanje muzičar je dao zanimljiv odgovor.

Ne mogu to da opišem rečima, ko nema brata blizanca to ne može da shvati. Imamo i rođenu sestru, sa njom imam sjajan odnos, ali sa bratom sam posebno blizak. Zajedno smo se i rodili, ja sam se rodio prvi, ali nisam uvek bio lider. Dešavalo se da brat vodi mene kroz život – objasnio je Jovanović.

Ostatak inervjua možete poslušati u videu ispod.

Foto: Printscreen,
Autor: I.Grk