Login/Registracija

Branka Sovrlić doživela peh pred koncert, publika ostala u šoku nakon njenog poteza: „Morala sam da im se izvinim“

Branka Sovrlić doživela peh pred koncert

Branka Sovrlić doživela peh pred koncert koji je svojevremeno održala kada je usled problema sa odećom jedva uspela da izađe na scanu, a zatim briznula u histeričan smeh.

Pevačica je ispričala kako se tokom svoje karijere susretala sa raznim situacijama iz kojih se jedva izvukla.

branka sovrlic 6
Branka Sovrlić doživela peh pred koncert

Svi misle da je svuda sjaj i raskoš međutim ne znaju kako izgledaju mnoge prostorije iza scene. Haronikaš je video da sam tu i da mi tonalitet i ja treba da izađem i počnem da pevam, međutim ja u poslednjoj sekundi shvatim da sam naopačke obukla i da ne mogu takva da izađem– počela je Branka, a zatim otkrila kako je uspela da popravi stajling i izađe na scenu, kada je usledio šok.

Branka Sovrlic 1

Branka Sovrlić doživela peh pred koncert

To je bila bluza sa puno lanaca i ja nisam videla u tom slabom osvetljenju šta se desilo, kada sam krenula da popravim upeljala mi se kosa, on drži ton, mene nema dok sam uspela da rešim i izađem na scenu nekako i krećem: „Niko ne zna kako mi je, šta nosim u duši“, i krećem da se smejem, a tužna pesma. Nekako sam otpevala i onda sam im objasnila šta se desilo jer mi se desio taj histeričan smeh da nisam mogla da se kontrolišem i i prekinula sam, izvila im se i uz aplauz počela ispočetka– ispričala je u emisiji „Grand Parada“.

BONUS VIDEO- Čola gost na Merlinovom koncertu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić