Login/Registracija

BRAKORAZVODNA PARNICA U EMISIJI: Natalija otkucala supruga, ceo studio ga osudio „SRAM GA BILO“

Bračni par Natalija i Sani Ibraimov, koji čini grupu Trik FX, zajedno su skoro tri decenije, a gostujući u Grandovoj emisiji otkrili su da im baš i ne cvetaju uvek ruže. Glavni „krivac“ za to je upravo Sani koji zaboravlja njima bitne datume, te često preskoči da svoju suprugu obraduje nekim poklonom. 

Klupko „nevolje u braku“ krenulo je da se odmotava od pitanja Voje Nedeljkovića koji je najlepši poklon koji je Sani dobio od svoje lepše polovine, na šta je odgovorio da mu supruga svakih mesec dana nešto pokloni. 

-12 puta mesečno? – upitao ga je zbunjeno Voja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a Sani potvrdio. 

– Imam jedno šesnaest satova. Uvek mi za Novu godinu kupi neki lep sat – rekao je i dodao: – Znaš zašto, stalno kasnim!

Ali kad je došao red da Natalija odgovori čime je najčešće iznenadi suprug, samo je prošaputala: – Vojo, retko mi kupuje poklone!

To je izrevoltiralo voditelja, pa je glasno poručio: – Sani, kucamo na vrata zaboravljenih asova, gde su, šta rade… Pa ne mogu da verujem!

– Kunem ti se da imam zapisano u telefonu šta da kupim – pravdao se Sani, a Natalija se nadovezala i otkrila zbog čega njen suprug sve zapisuje

 – Zato što sam se naljutila jer mi je jedne godine za rođendan kupio poklon ispred mene i dao mi sa sve kesom – otkrila je pevačica, što su svi u studiju osudili, dok je Sani pokušavao da se opravda. 

– Ja sam hteo afirmativnu priču, a dobio sam brakorazvodnu parnicu – zaključio je Voja.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić