Login/Registracija

BRAK MIROSLAVA ILIĆA JE NA KLIMAVIM NOGAMA: Gordani je dosta poniženja

Godinama unazad brak Miroslava Ilića pod budnim je okom medija. Odnos pevača i njegove supruge Gordane, sa kojom on ima dvoje dece, posebno je interesantan postao kada se doznalo da je pevač ženu prevario Mirjanom Antonović i da sa njom ima sina Devina

Dugo se Miroslav zbog toga povlačio po sudovima. Iz petnih žila se trudio da dokaže da to nije istina, te da Devin nije njegov naslednik, naposletku očinstvo je morao da prizna.

Tokom celokupnog tog procesa pevač folk muzike povukao se iz javnosti, slabo je gostovao po emisijama, intervjue za štampu gotovo da nije davao, a novinari su ga mogli sresti jedino po ulasku i izlasku iz sudnice.

Budući da je slučaj okončan i da više nema šta da krije muzičar je odlučio da sa medijima ponovo uspostavi prijateljski odnos i to gostovanjem u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj se govorilo o muško-ženskim odnosima i tome ko je mentalno i fizički jači i izdržljiviji muškarci ili žene. U par navrata Ilić je govorio lepo o ženama, zatim potpuno suprotno od onoga što bi žene volele da čuju, duhovitim tonom naravno u produžetku izlaganja otpevao je svoju numeru „Nije život jedna žena“, a isto tako se našalio da se plaši kako će ga zbog svega što je rekao supruga kod kuće dočekati. Na kraju je pojasnio.

Pošto sam ja romantična magarčina i dan danas, moram da kažem da ipak nisu muškarci jača strana, u bilo kojim godinama – kazao je Ilić, pa dodao da su u zrelim godinama žene potrebnije muškarcima, nego oni njima.

Brak Miroslava Ilića izdržao je mnogo toga, te se veruje da će i ovo jedno gostovanje i šaljive pevačeve izjave, piše Story.

Foto: Privatna Arhiva,
Autor: B. Stuparušić