Login/Registracija

Boki Leksington o pesmi čiji USPEH IH JE ŠOKIRAO: “Slutili smo“

Nakon mnogobrojnih hitova koje već godinama vredno izbacuju, momci iz Lexington benda čini se ne prepuštaju ništa slučaju i ne dozvoljavaju da se opuste već u kontinuitetu pripremaju nove pesme u kojima će publika uživati.

Frontmen benda Bojan Vasković kaže da u procesu stvaranja novih numera svi uživaju iako to sa sobom nosi i dosta zahtevnih stvari, kao što je potrebna inovativnost kako bi uvek išli korak dalje.

– Bude nekad i baš naporno, nekad lakše nekad teže ali nama je to zanimljivo, mi za muziku živimo i to je ono što je najvažnije. Uvek se radujem novim pesmama i čekam da vidim kako će da prođu- rekao je pevač.

Zvaničan početak rada ove grupe vezuje se za 2004. godinu, dok je prvi album izdat 2010. kada je u roku od nekoliko meseci Srbija već u glas pevala njihove pesme po klubovima a kasnije i njihovim nastupima. 

Od prvog dana pa sve do danas čini se da nisu nijednom omašili kada je odabir pesama u pitanju, a Boki otkriva za koje su to pesme mislili da će biti ništa više od solidne a postale su hitovi.

– Nema takve pesme iskreno (smeh). Čini mi da je sve što smo slutili da će biti pravo da je i bilo, to je neki unutrašnji osećaj koji nam je govorio. Nije bilo momenta da nismo verovali u nešto a da je postalo hit. Imam osećaj da smo mi naša najbolja publika, to jest da publika izgleda razmišlja isto kao i mi– rekao je Vasković.

POGLEDAJTE I:

KOLEGE GA PODRŽALE! Pevač IZNENADIO odgovorom: „Moja najveća SREĆA je da nađe nekog SLIČNOG MENI“

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Lexington bend je na početku karijere imao potpuno drugačiji naziv

Bilo je ILI ILI: Da nije uzeo mikrofon u ruke, pevač bi se bavio OVIM ZANIMANJEM

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac