BOJANIĆ U DVORAC OD 650 KVADRATA uložio basnslovni novac a u jednu prostoriju NIKADA NE ULAZI, evo koliko ga je sve koštalo

MILOS BOJANIC

Pevač Miloš Bojanić celi život radio je i štedeo kako bi stekao što više i nekretnina, automobila za lagodan život koji nije imao tokom detinjstva. Pored kuća u Bosni i Hercegovini, Boki kotorskoj, Miloš poseduje i kuću u Sremskoj Kamenici koji je pravi dvorac od 650 kvadrata i navodno vredi 618.000 evra iako je u njega uložio, kako su mediji pisali, čak milion i po evra.

Od ogromnog dvorišta, dnevne sobe, preko bazena i saune, pevač je pokazao svaki ćošak imanja. Bojanić je pričao o porodici, poslu, i dugogodišnjoj karijeri, tokom koje je stvorio dosta toga.

Screenshot 20230204 121544 com.instagram.android edit 698832957231385

Pevačeva kuća nalazi se u veoma ušuškanom komšiluku, koja ima bazen unutar kuće, sa dve ležaljke, i saunom, u kojoj može da sedi nekoliko ljudi. Odmah pored bazena, nalazi se veliko kupatilo, kao i dve spavaće sobe, koje su jednostavno opremljene. Kuhinja je, pored dnevne sobe, najveća prostorija u domu. Pevač ne zalazi u nju, čak ni po hranu, već mu sve sa puno ljubavi priprema njegova supruga Branka.

– Volim da kažem da, ne da sam srećan, nego da sam presrećan. Nemam razloga da se osećam drugačije. Sve što sam u životu zamislio sam postigao. Sve ide iz kuće. Kao dete sam pored rada morao da se obrazujem. Sve vreme sam sebe gradio, posle prvog albuma sam sagradio kuću, imao nova kola, stvarno sam bio vredan, strašno je koliko sam radio. Sve što vidite je napravljeno od mojih ruku. Smatrao sam da je sve u životu prolazno, porodica me je naučila da pametno ulažem – ispričao je Miloš medijima.

Pevač tvrdi i da je danas mnogo lakše doći do novca i slave:

Screenshot 20230204 121558 com.instagram.android edit 698845570341279

– U moje vreme je bilo daleko teže, kafana nam je bila najveći fakultet. Pesme su bili najveći ispiti, a albumi kao master radovi. Danas je situacija potpuno drugačija, ima jako puno mladih ljudi koji i dobro pevaju. Teško je od toliko njih da se reflektor upravi prema nekome pravom. Pevač danas radi dosta manje jer se zasitio. Ne pada mi napamet da idem po diskotekama, sada raduckam. Pokojni Tozovac je govorio: „Neću Mišo više, dosta je, da se pakujem, svega mi je preko glave“, a ja sam mislio da se nikada neću zasititi – rekao je Bojanić.

Screenshot 20230204 121612 com.instagram.android edit 698858469441277

Pevač je otkrio i recept za svoje zdravlje koji redovno primenjuje:

– Nikada nisam bio bolestan, nisam pio lekove, i jednoj doktorki sam se požalio da sam nervozan i da ne mogu da pevam, ona mi je rekla: „Možeš, samo uzmi bromazepam dva sata pre“ i tako je i bilo. Kada je došao period da treba da popijem lek za smirenje zbog tezge, to se zove zamor materijala. Sada je to baš onako kako zamišljam. Ne gradim više, završio sam sve i ovde, i na moru, imam jedan automobil koji restauriram i to mi je najveće zadovoljstvo.

Pogledajte kako izgleda Miloševa vila u Crnoj Gori

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen vilasyrmia,
Autor: A.Dačić