Ovo su poslednje reči koje je Bojana Janković uputila bivšem suprugu pre smrti

image 7

Voditeljka Bojana Janković pronađena je mrtva 19. aprila u svom stanu u 46 godini života.

Bojana je bila u braku sa članom „Beogradskog sindikata“ Ognjenom Jankovićem, a njihov brak okončan je u maju 2022. godine, on je napustio stan u kom su živeli, dok ni jedno ni drugo o razlozima nisu govorili u javnosti.

Da su i nakon razvoda ostali u divnim odnosima i da su jedno drugom bili „vetar u leđa“, govori i njena objava od pre nekoliko meseci dok je on uveliko bio u ljubavi sa Milenom Radulović.

image 8 1

Naime, Bojana je pre izvesnog perioda, tačno godinu dana od kako se razvela od repera, objavila njegovu sliku i napisala:

– Moja krv. Moj brat, moja porodica. Najbolji otac i najbolji čovek na svetu. Moj bivši muž i najveći oslonac u životu. Dobri moj Ogi – napisala je tada voditeljka uz emotikon srca.

Bojana se povodom razvoda nijednom nije oglasila, a Ognjen je sreću pronašao pored glumice Milene Radulović.

Njihova veza traje već duže vreme, a on je javno podržava tokom suđenja sa učiteljem glume Mikom Aleksićem. Na jednom od pređašnjih suđenja su se i prvi put pojavili ruku pod ruku u javnosti.

image 8 2

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram,
Autor: K.Marković