„Čast i privilegija je pevati sa tobom“ Aleksandra Prijović i Bane Mojićević priredili spektakl u Podgorici

IMG 0582
Screenshot

Pevačica Aleksandra Prijović održala je sinoć koncert u Podgorici, a kao gost na bini se pojavio Bane Mojićević koji je odmah zapalio masu.

Publika ga je dočekala ovacijama, a njih dvoje su u duetu zapevali brojne hitove koje su publiku oduševljavale.

IMG 0584
Screenshot

Lavina emocija nastala je na bini, a Bane je čestitao koleginici na uspehu i vidno srećan priznao da mu je čast što je baš on među gostima na njenom spektaklu.

-Veliko je zadovoljstvo i privilegija pevati sa tobom. Hvala Aleksandra – napisao je Bane na svom Instagram profilu.

IMG 0583
Screenshot

Podsetimo, Bane je pre nekoliko godina stavio tačku na brak sa suprugom, a gostujući u jednoj emisiji otvoreno je govorio o razvodu i priznao da mu je taj period za njega najteži do sada.

-To što sam ja bio veran, ništa ne znači. Kad nešto ne funcioniše bolje je da se ljudi raziđu na vreme. Godinu dana smo se zabavljali, a šest godina smo bili u braku. Svakako je bolje da ne postoji nikakva podrška, nego da ima ljubomore i nerazumevanja. To mi je najveći stres i trauma koju sam doživeo. Čovek se bori da to toliko ne utiče na njega, naravno da jeste uticalo, ali dovoljno je vremena prošlo da mogu normalno da funcionišem – rekao je on i dodao:

-Bolje je da ne postoji nikakva podrška, nego da ima ljubomore i nerazumevanja. Lakše je kad imaš podršku, ali ako to nemaš, onda ideš dalje sam. Nisam našao novu partnerku, nema potrebe to da se krije. Muzika je za mene najbolja terapija i najbolji prijatelj u svakom trenutku, a naročito u onim najtežim.

BANE MOJICEVIC ZGS SNIMANJE 18102023 FOTO FILIP 13 ok 1

BONUS VIDEO: Bane Mojicević spreman za jubilej u Zvezdama Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram / mojicevic.bane,
Autor: K.Marković