Login/Registracija

40.ROĐENDAN PROVEO NA ELEKTROŠOKOVIMA: Bojan Tomović se boji da će izgubiti pamćenje

Pevač Bojan Tomović se čitavu deceniju bori sa bipolarnim poremećajem, a nedavno je dospeo u žižu javnosti kada je priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Svaki njegov potez intrigira javnost, a pevačevi pratioci se mole za njegovo zdravlje. 

Najnovijom objavom, o proslavi svog 40. rođendana je zaprepastio sve. Naime, on je istakao da će rođendan provesti na elektrošokovima.

Naime, Bojan ide na terapiju elektrošokovima mozga, kako bi uspeo da se oporavi, a kako pevač kaže, postoji i mogućnost da zbog ovakvog tretmana izgubi i pamćenje.

Danas mi je četrdeseti rođendan i slaviću ga na elektrošokovima mozga. Zar nije originalno? A to što postoji mogućnost da izgubim pamćenje, zapravo i nije loša stvar jer ću zaboraviti sve ono zbog čega sam i oboleo – poručio je putem Instagrama.

Umesto blistave karijere, kakvu su mu predviđali, godinama je nizao probleme , promenio je veru, oboleo, hapšen je nekoliko puta, a pretio je i samoubistvom. On je izabrao da pređe u islam i od tog trenutka rekao da se zove Ammar Moštrokol, prenosi 24sedam.rs.

Foto: Facebook printscreen,
Autor: B.Stuparušić