Bojan Marović: Nova pesma „Pusti me“ – JAČE NEGO IKADA!

Prošlo je tri godine od objavljivanja pesme ,,Bićeš moja“, sa kojom je Bojan Marović osvojio publiku u regionu, prikazavši se u drugačijem muzičkom stilu. Sa tom pesmom, nastupio je na Radijskoj reviji muzike i doživeo brojne pozitivne kritike, posebno na to što je spreman na stalne muzičke promene. Pored toga što se pesma zavrtela na svim regionalnim i nacionalnim radio stanicama, remiks verzija u saradnji sa Oxiduality je osvojila regionalne klubove i top liste.

 Bojan Marovic Pusti me 1

,,Nakon poslednje pesme ,,Bićeš moja“, i same činjenice da sam se prvi put nastupio sa drugačijim zvukom, a ne sa baladama na koje je moja publika navikla, shvatio sam da sledeći korak mora biti još bolji, veći i drugačiji. Za takav korak mi je bilo potrebno vreme jer nikad nisam hteo da lažem sebe i ljude oko mene. Zato sam želeo malu izolaciju, da bi sledeći moj rad bio kvalitetniji i iskreniji.“- rekao je Bojan.

Posle albuma pod nazivom Za tebe i mene, sa kojeg su se izvodile ,,Neka te ljubi“, ,,Koliko volim te ja“, ,,Sad se pitam“, ,,Fotografija“, Bojan Marović predstavlja novi spot i novu pesmu ,,Pusti me“, koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Sudeći po utiscima onih koji su je čuli, pred nama je nešto drugačije i za još jedan korak ispred. Marović je autor teksta i muzike, dok aranžman potpisuje Dušan Alagić.

,,Mislim da je pesma ,,Pusti me“, još jedna privatna priča koju sam ispričao kroz muziku i tekst i još jedan moj stav koji je postojao i ranije. Verujem da je za neke stvari potrebno vreme, a ja sam ga imao.“- dodao je.

Osim izvanredne pesme i odličnog spota realizovanog u saradnji sa X visual timom, kao i podrške od strane Boomerang Artist Management-a primećujemo još nešto – Bojan izgleda sjajno, ponovo ima figuru sportiste, deluje zadovoljno i ispunjeno. Na pitanje da li je za to zaslužena neka nova ljubav, Bojan odgovara ,,Nisu ni stare, ni nove ljubavi zaslužene za to, već samo sportska disciplina. Singl sam, ali videćemo koliko dugo.“

bojan foto 2

Novi album je u pripremi, kao i promocija za novu pesmu ,,Pusti me“, koje su planirane u Beogradu i Podgorici.

Pogledajte spot za novu pesmu ,,Pusti me“

Tekst: Grand portal / Foto: A.Dmitrović