Bojan Simić izneo sav prljav veš iz braka sa Ivanom Šašić: „Prevršila je svaku meru“

Buran ljubavni život pevačice Ivane Šašić završio je na naslovnim stranama novina, a njen bivši muž Bojan Simić je nakon razvoda postao učesnik jednog rijaliti programa.

IVANA SASIC GP SNIMANJE 11122023 FOTO MUNJA 11
Bivši muž Ivane Šašić o razvodu

Međutim, iako je od njihovog rastanka prošlo dosta vremana, Bojan je rešio da prekine ćutnju, pa je za Grand izneo sve detalje razvoda i javno priznao da je učinio preljubu u braku.

Bojan Simic
Bivši muž Ivane Šašić o razvodu

Bivši muž Ivane Šašić o razvodu

-Što se braka tiče, on je prekinut prošle godine. Nisam se čuo sa njom, ja sam stavio ne tačku, stavio sam znak uzvika, to je za mene završena priča – rekao je on.

Bivsi muz Ivane Sasic o razvodu
Bivši muž Ivane Šašić o razvodu

Iako se u medijima spekulisalo o tome zbog čega se ovaj par rastao, Bojan je otkrio da je nakon prevare pokušao da se pomiri sa Ivanom, ali mu ona taj čin nije oprostila

-Nismo mogli da se dogovorimo i da se složimo, ja sam učinio preljubu. To sam javno priznao i pričao sam o tome, jesam kriv, zamolio sam je da li može to da mi oprosti i da mi ne prebacuje. Ona nije htela, želela je razvod i ja sam joj to potpisao i onda je nastao medijski rat – rekao je on nedavno za Grand i dodao:

-Mi smo se sporazumno razišli, međutim ona je to odmah javno objavila, ja nisam hteo da dajem tada demante. Dogodio se momenat kada je prevršila svaku meru i kada mi je svega bilo preko glave, tada sam dao jednu izjavu. Posle toga je nastavila da svašta priča o meni, ja je nikada neću pljuvati, jer ako pljujem po njoj, to radim sebi – zaključio je on.

BONUS VIDEO: Ivana Šašić o porodici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović/Grand,
Autor: A. Milinković