Login/Registracija

Bio je najveći zavodnik na estradi, susret u avionu promenio mu život: Evo kako izgleda supruga Gorana Vukošića (FOTO)

image00005 2

Gorana Vukošića publika je zavolela čim je kročio na javnu scenu i predstavio se pesmom „Život ide dalje“.

Nakon toga usledio je duet „Isti igrači“ sa Minom Kostić, koji je takođe postao mega hit, međutim Goran se potpuno povukao sa iz medija i pokrenuo privatan biznis, a mnogi se danas pitaju gde je i šta radi zavodnik devedesetih.

image00003 1 1
image00004 6

Ekipa Grandove redakcije uspela je da usnimi pevača dok se baškario na jednoj popularnoj plaži na crnogorskom primorju u društvu svoje lepše polovine Nikoline koja se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

IMG 1942

Ni u jeku najveće popularnosti Goran nije eksponirao privatni život zbog čega je uspeo da sačuva svoju ljubav koja traje već petnaest godina.

image00001 9

Atraktivna crnka osvojila je Goranovo srce u avionu a kako ekipa Granda saznaje njihova ljubavna priča je zaista neverovatna.

-Sasvim slučajno smo se sreli u avionu i učinilo mi se da ga poznajem, ali sam mislila da sam ga viđala po gradu. Stvarno tada nisam znala ko je on (smeh) i eto danas uživamo u ljubavi koja traje više od decenije- rekla je pevačeva supruga za Grand.

IMG 1943

Podsetimo, nakon što se povukao iz medija Goran je pokrenuo privatni biznis 2015. godine i otvorio restoran u srpskoj prestonici.

-Držim kafić u Beogradu, tamo sam ugostitelj, a ovako pevač (smeh)- rekao je nedavno za Grand.

IMG 20230728 WA0008 768x576 1

BONUS VIDEO: Goran Vukošić uživa sa suprugom na Crnogorskom primorju

POGLEDAJTE I:

Foto: J. Jović/ I. Ankić/ S. Čumić,
Autor: J. Jović/ I. Ankić/ S. Čumić