„Nisam znala u šta se upuštam“ Biljana Sečivanović konačno otkrila da li je okačila mikrofon o klin VIDEO

„Grand produkcija“ slavi 25 godina postojanja, ali i 10 godina od kako postoji televizija Grand, a u mesecu jubileja, pevačica Biljana Sečivanović prisetila se svog učešča u „Zvezdama Granda“, ali i otkrila da li je okačila mikrofon o klin, kako se šuška poslednjih meseci.

-Naravno da se sećam svog dolaska i učešča u takmičenje, ja sam dete Grand produkcije i od početka karijere sam tu. Što se tiče „Grand“ produkcije, tu sam ponikla, ostala i nadam se da ću ostati još dugo godina, da im čestitam na godišnjicama, evo za početak 25 godina. Da im poželim još puno uspešnih godina poslovanja i nadam se da ću biti tu i za 50 – istakla je Bilja za Grand.

BILJANA SECIVANOVIC PZD SNIMANJE 08042024 FOTO MUNJA 7
Biljana Sečivanović

Biljana se prisetila svog učešća u „Zvezdama Granda“, ističući da joj ne bi bilo teško da ponovi sve isto.

-Ne mogu da kažem da nije bilo stresno, s obzirom da nisam znala u šta se upuštam i koliko je to zahtevno u svakom segmentu. Mislila sam da je tu akcenat bio na pevanju, međutim, bilo je mnogo stavki koje su bile potrebne da budete zvezda „Granda“, a ne samo pevanje. Morate da imate svoj personaliti, svoj stav lični. Nama je bio različit žiri, imali smo ljude iz različitih sfera života, različita životna pitanja, a ne samo vezana za život i muziku. Imali smo razne testove, ali kad bi moralo opet da se sve to ponovi, ja bih opet sve prošla – objasnila je pevačica u razgovoru za Grand.

BILJANA SECIVANOVIC PZD SNIMANJE 08042024 FOTO MUNJA 65
Biljana Sečivanović

Pevačica je otkrila da li prati sadašnju sezonu „Zvezda Granda“ , a zatim se osvrnula i na razlike tokom njenog učešća i sada.

-Kasnije kroz neke generacije sam ja propratila emisije, ne baš svaku. Generalno mi je draže kad dođe neki uži izbor kandidata, mogu da propratim kakav je ko i mogu da upamtim sve likove, glasove. Mislim da ima prednosti dosta, jer mi nismo imali mentore koji bi radili sa nama na vokalu, na samom pevanju. Danas su tu svi iskusni ljudi, ekstremno dobri vokali, tako da tu nema govora, mnogo mogu da nauče od njih. To će im posle značiti za karijeru – poručila je ona.

Nakon vesti da se povlaci sa scene oglasila se Biljana Secivanovic 2

Saša Popović decenijama unazad važi za čoveka koji, kada je reč o pevačima, pravi nepogrešive poteze, a Biljana je za Grand otkrila kako je izgledao njen prvi susret sa njim.

-Prvi kontakt je bio na audiciji u Čačku. Ja sam bila pogubljena, umorna i nenaspavana jer sam radila tada sa bendom ujutru do pet, a došla na audiciju u 11. Meni je to bilo malo vremena da se odmorim. Upisala sam podatke kako sam stigla, nešto zaboravila, nisam upisala broj telefona. Bukvalno sam izašla sluđena, kao da sam pala sa marsa i prvi kontakt je bio baš taj, kada je pitao „A broj telefona?“ Onda sam prišla i upisala broj telefona koji je bio za javljanje ako prođem u uži izbor, koji je tada bio za nas 36- oro – prisetila se Biljana.

Nakon vesti da se povlaci sa scene oglasila se Biljana Secivanovic 1

Iako često komentarišu da je prestala da peva, pevačica ističe da to nije istina, već da priprema nešto novo.

-Radim, mnogi ljudi me pitaju da li sam prestala da radim, baš zbog neke izjave da se bavim još jednim poslom. Bavim se i privatnim poslom, ali osnovno zanimanje je ostalo moje. Tako da, nisam prestala da se bavim ovim poslom, i te kako radim. Možda misle da sam prestala, zato što nisam snimila ništa novo, ali biće i toga. Možda sam bila malo lenja, pa sam zapostavila taj deo, ali biće – zaključila je za Grand.

BONUS VIDEO: Biljana Sečivanović – Nije lako biti ja

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović/ Grand,
Autor: K. Marković