Login/Registracija

Bilja Jevtić DEMANTOVALA stariju koleginicu: „Moj sin je primer“

Bilja Jevtić može se izuzetno uspešnom karijerom koja traje već nekoliko decenija. Međutim, moderno vreme donosi niz iskušenja i novih trendova na muzičkoj sceni kojima pevačica odoleva, a za uspeh ima samo jedan recept.

– Kažu da ko peva zlo ne smili, a kvalitet, dobra pesma i pevač u krajnjem slučaju ostaju. Ono što je loše to samo trenutno bude i onda se ugasi, znači nemamo mi pevači nikakvih problema. Mi koji smo tu decenijama smo stekli zavidne karijere, ali na prvom mestu su dobre i kvalitetne pesme koje smo radili. Zahvaljujući njima smo tu gde jesmo svih ovih godina i to je u stvari najveće bogatstvo i pečat naših karijera. Kada imate dobru numeru, onda nema zime!- objasnila je Bilja.


Ipak, sa njom se nije složila koleginica Lepa Lukić koja je odmah prekinula i objasnila zašto ona ne misli tako.

– Današnji pevači samo klince privlače, nema više ploča, nego samo Jutjub. Pa ne mogu stariji ljudi da slušaju tako, nikada! A kada objave CD ili ploču onda to svako ima u kući- istakla je Lepa, a Bilja je odah imala repliku.

– Lepa, moram da te demantujem, moj sin na Jutjubu ukuca Lepa Lukić i sluša vaše pesme- otkrila je pevačica što je Lepu posebno obradovala te nije skidala osmeh sa lica.


Inače, Bilja Jevtić osim zavidne karijere ponela je titulu seks simbola bivše Jugoslavije. Iako joj je laskalo, tome nikada nije pridavala veliki značaj, a akcenat je stavljala isključivo na svoje pesme.

– Kada pričao o počecima, trudila sam se da to bude svedeno, da budu dobre i kvalitetne pesme. Mislim da nisam pogrešila i sada kada bih počinjala sve bih isto uradila- rekla je za Grand Online.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović