„BILA SAM DIVLJAKUŠA“ Eva Ras priznala da je probala kokain: „To je strašno,izgubite razum“

Glumica Eva Ras danas živi skromnim životom i već 62 godine vozi se gradskim prevozom. Međutim, u mladosti bila je urbana devojka koja je želela sve da proba, pa čak i opijate. 

8033d8e523093ccca43ff492d74911d8cbdd0594

Gostujući u emisiji „Grand magazin“, glumica je priznala da je u prvi brak ušla da bi probala seks, ali da se od pohotnih muškaraca branila pesnicama. 

– Nisam dozvolila da me neko pipne, da mi neko priđe. Tukla sam muškarce kao žabe koje pojedu žabce na kraju seksa, samo što je kod mene bilo bez seksa. To je bilo takvo vreme, zvali su me divljakuša – rekla je Eva i istakla da se danas zalaže za legalizaciju prostitucije, pa čak i marihuane. 

565dfdd24b925cd9bf7142c6fde5bdf7b77e4ff5

– Niko ne zna kako rade njihovi hormoni, kod tih ljudi koji beže ka muškoj ili ženskoj prostituciji. To je kao sa marihuanom – istakla je Eva koja je i sama probala narkotike u mladosti. Kako je rekla, jednom i nikad više jer je to iskustvo bilo traumatično za nju. 

– Probala sam sve, ali ništa mi se nije dopalo, zato i nisam postala narkoman. Moj drugi muž je koristio sve to i ja sam sve to isprobavala. Probala sam i kokain, to je bilo strašno, jedva sam čekala da mi se um proradi. Razvela sam se od muža i nikada više nisam probala. To je strašno da izgubite zdrav razum, da mislite da možete da prođete kroz zid. Kad prvi put probate kokain, treba vam tri nedelje da se očistite od toga, ja sam 20 dana imala vizije, to nikad ne bih legalizovala – priznala je Eva.  

Foto: Printscreen YT,
Autor: I. Ankić