Login/Registracija

BEZ UVIJANJA! Pejović zatekao novinare odgovorom: „Ne vidim razlog što ne bih dobio nagradu!“ (VIDEO)

MAC festival okupio je brojne poznate ličnosti i najveće zvezde širom regiona, među kojima se našao i pevač Aco Pejović koji je nominovan za jednu od nagrada. Sa osmehom na licu je popričao sa pripadnicima sedme sile i odgovorom na pitanje da li bi voleo da večeras dobije nagradu zatekao sve prisutne.

-Ne vidim razlog što je ne bih dobio!- odgovorio je Pejović kroz osmeh.

Za razliku od njegovih kolega Aco nije želeo da ostane skroman, a šta je još otkrio saznajte klikom na video ispod:

Pejović radi punom parom, te za razliku od svojih kolega koji su skromni, priznaje da on nije i da očekuje nagradu za svoj rad.

Nedavno je za Grand otkrio da će svoju publiku uskoro obradovati i novim muzičkim projektima.

Već u prvoj polovini januara očekuje nas duetska pesma sa Eminom Jahovic, o čemu ću pričati kada za to dođe vreme, ali i pripreme  za veliki koncert u Zagrebu zakazan za 11. februar – rekao je Pejović koji je nedavno priznao da je pobornik zdravog života i da mu to pomaže da bude u formi i na nastupima.

Kaže da veruje u sopstveni sud o tome šta je dobro i korisno, kako za duh, tako i za telo.

Sve ove čuvene dijete kojima nas bombarduju i saveti kako da se pravilno hranimo, mogu jednostavno da se zamene postom. Post pomaže i duhovno i fizički. Ne kažem ja da su doktori neznalice i da ne treba da se poslušaju, kao i saveti nutricionista, ali istinskih. Ima ih mnogo koji se lažno predstavljaju. No, ja ipak smatram da je post blagotvoran i za dušu i za telo – istakao je Aco.

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović