PONOVO TEŠKE REČI! Marija Šerifović pretila da će nauditi sebi, Ceca i Mili u ŽESTOKOM KLINČU: „Živiš u svojoj vasioni, ti si gluv“ (VIDEO)

promo zg

Borba mentora u „Zvezdama Granda“ polako dobija novu dimenziju, onu na koju smo svi jedva čekali.

Napetost u drugom krugu dostigao je vrhunac, a sve zbog tog što se žiri nije složio oko kandidata i kriterijuma koji su potrebni za drugo kolo.

Marija Šerifović nije podržalča stav Viki Miljković koja je tvrdila da je Mara oštra, te je upitala da li treba da laže kandidata o greškama koje su napravili.

-Ne treba da ih lažeš. Ovo je tek drugi krug, šta je vama? – pitala je Viki kolege iz žirija, ali je to razbesnelo Mariju.

-Pa, kaži, priznaj, budi fer, nemoj da lažeš. Sad samo kaži da je trebalo ona da dobije više od njega, da presečem žilu kucalicu, ma daj, beži bre – poručila je besno Marija.

marija 3

Ana Bekuta takođe je našla niz zamerki takmičarima, što se uopšte nije dopalo Ceci Ražnatović.

Iako je Bekuta tvrdila da je Cecin takmičar uprskao sve, mentorka je branila svog miljenika.

-Pa šta je uprskao, šta je bre loše? – iznervirala se Ceca, ali je Aleksandar Milić Mili branio Bekutin stav da je njen takmičar bio van tempa, te je urgirala kod Saše Popovića da ubrza komentare kako bi se oglasila.

ceca 2

Mili je takođe branio svoje mišljenje i govorio da njeno zalaganje nema veze sa šouom, što je dodatno razbesnelo Cecu.

-Ima veze, nisi u pravu, priznaj da si pogrešio. Gluv si, ja nisam kriva što si ti gluv. Ti nisi prošao pored realnog, živiš u svojoj vasioni -poručila mu je Ceca, a Mili nasmejano odgovorio:

-Pa to, ja živim u svojoj, neću u tvojoj!

-Pa ne možeš u mojoj, ne snalaziš se – odbrusila mu je Ceca, a delić onoga što vas očekuje pogledajte u subotu pogledajte u videu koji je pred vama.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić