Login/Registracija

„Rekla sam da je to moj lubrikant“, Barbara Bobak se izblamirala za sve pare, htela da poentira priču, pa šokirala prisutne (VIDEO)

Pevačica Barbara Bobak osim što je poznata po dobrom glasu i neverovatnom osećaju za vrhunsku atmosferu, voljena je i zbog njene neposrednosti i prikazivanja privatnog života bez foliranja.

Ona je danas doživela jedan blam koji je poželela da podeli sa pratiocima, a sve se desilo u teretani tokom razgovora sa trenerom i jednim drugom kada nije mogla da se se seti reči kojoj je želela da poentira temu o kojoj su pričali.

Ogovaramo jednu osobu koja se čuje koliko smrdi i kaže taj drugar kako on smrdi jer je jeo luk, i ja kažem da to nije smrad jer ja obožavam luk. Nastavlja se tu sprdnjica na temu luka gde ja izgovaram, htela sam da kažem reč afrodizijak, ali nisam mogla da se setim, pa sam rekla: „Luk je moj lubrikant“ – ispričala je Babara i namsejala svoje pratioce.

Podsećamo, pre nego što se proslavila na nešoj estradi, Bobakova je okušala sreću u „Zvezdama Granda“, a to pojavljivalje bi rado zaboravila.

-To nisam bila ja. To je sve nekako bilo brzinski, jer desila se korona i takmičenje se promenilo. Došli su izazivači sa strane i upadalo se direktno u treći krug i to mi je bilo interesantno. Nisam imala preterane ambicije iskreno jer nisam takmičarski tip, ali sam htela da se pojavim da vidim kako je i šta se dešava. Sve je meni to bilo super kao neka ekskurzija dok nisam stala na binu. Nisam tremaroš, nikad nisam imala tremu, ali u tom momentu kad sam izašla na scenu nisam videla ni žiri, ništa… Ne znam šta se desilo, valjda taj neki momenat realizacije kad me snima kamera je bio uf.. Bilo je samo šta izađe iz mene, izađe i zašla je katastrofa. Bila sam u fazonu samo da ne budem u falšu da se toliko ne obrukam i nisam. I to je sve što sam dala od sebe tu – ispričala je Barbara za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić