Login/Registracija

Barbara Bobak otkrila nepoznate detalje o Tei Tairović, zbog ovoga je morala da napusti školu (VIDEO)

Pevačica Barbara Bobak trenutno važi za jednu od najtraženijih pevačica na terenu. Laganim, ali sigurnim koracima gradi svoju muzičku karijeru, o njenom trenutnom uspehu svedoči činjenica da se za svaki njen koncert traži karta više, kao i da ima milionske preglede na muzičkim platformama.

Još jedna novosađanka koja svakim novim potezom dobija sve veću popularnost i medijski prostor je Tea Tairović, a osim rodnog mesta ove dve mlade pevačice vezuje još jedna neverovatna stvar.

Prilikom gostovanja u emisiji „Grand magazin“ Barbara je otkrila da su ona i Tea Tairović išle u istu srednju školu, ali da se nikada nisu družile.

-Teu ne poznajem, ali išle smo u istu srednju školu. Tea je od mene starija dve godine, pa smo zbog toga išle u istu smenu. Sećam se da je u tom periodu izbacila neku pesmu, ali ljudi iz škole to nisu najbolje prihvatili, kasnije je više nisam viđala. Mislim da je nakon toga išla vanredno ili je radila, ali neću da grešim dušu – otkrila je Bobakova u televizijskom intervjuu.

https://www.instagram.com/tea_tairovic/?next=%2F

Barbara priznaje da Teine pesme ne sluša, ali da smatra da zaslužila uspeh koji je postigla jer je autentična i vredna.

Skidam joj kapu na uspehu, ona je prsto prepoznatljiva. Gde god čuješ njenu pesmu znaćeš da je to ona, ima prepoznatljivu boju glasa. Neko će to nazvati šundom, neko kvalitetnom muzikom, ali boli je uvo. Žena je uspela i radi, ima nekoliko svirki svaki dan. Njen muzički pravac konkretno nije moja šoljica čaja, to nije nešto što ću ja da upalim i da slušam, ali to je samo moje mišljenje. Sa druge strane, svaka joj čast na uspehu i autentičnosti. Jednostavno, ni ne treba svakome sve da se svidi – rekla je pevačica.

Kada je njena karijera u pitanju, Barbara je najavila novu pesmu na koju je kako kaže veoma ponosna.

-Imam dve nove pesme na kojima radim, jedna od njih mi je toliko draga između ostalog i zbog saradnika sa kojima sam je stvarla. Drugu planiram da izdam na svoj rođendan, a onda nastavljam da kopam dublje i da radim – objasnila je Bobakova.

Ostatak intervju možete poslušati u videu ispod.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk