TAKO TO RADE BOSANCI! Zvezda Granda zapevao na uvce Nihadu, Dragana Katić u šoku: „Treba nam oporavak“ (VIDEO)

adnan3

Takmičenje „Zvezde Granda“ iznedrilo je fantastične vokale i vanserijske muzičke talente među kojima su svakako Adnan Nezirov i Semir Jahić. Tome je svedočio i Nihad Alibegović koji nije skidao osmeh sa lica slušajući kako je Adnan uživo izveo splet pesama.

Adnan je kako samo on ume dao dušu pevajući, dok je Nihad svaki stih pomno slušao. U jednom momentu mu je zapevao i na uvce i stvorio neverovatnu atmosferu u studiju.

adnan1

Usledila je neverovatna žurka, a nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ doveo je energiju do usijanja. Koliko je i Nihada povela luda atmosfera i šou koji je Nezirov priredio svedoči njihove đuskanje koje je sve nasmejalo.

adnan

-Auu, al je vruće!- kroz smeh je rekao Adnan, a ni Dragana Katić nije ostala imuna na šou koji je Adnan priredio.

-Znate šta treba oporavak posle ovoga!- našalila se voditeljka, nakon čega je Nihad imao pregršt pohvala na račun Adnana, ali i njegovog kolege Semira.

-Drago mi što su baš njih dvojica, Semir i Adnan tu. Oni su meni mnogo dragi momci ali pre svega su odlični pevači. Znam da „Zvezde Granda“ imaju dosta dobar pogon ti mladih pevača. Stvarno nisam znao da će njih dvojica biti sa mnom u emisiji, ali kada sam došao i video ih odmah sam kez nabacio- priznao je pevač, a sa njim se uglasila i Dragana.

-Ali nekako se baš to zalomi iz Bosne!

adnaann

U videu ispod pogledajte kakvu atmosferu je napravio Adnan:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović