Veliko slavlje Barbare Bobak! Napravila spektakl u rodnom kraju povodom ludačkog uspeha, a stajling je BOMBA

Barbara 7

Barbara Bobak „eksplodirala“ je na muzičkoj scenu brže nego bilo koja pevačica do sada i za kratko vreme postala je jedna od nekoliko najtraženijih i najskupljih pevačica iz Srbije.

Sve ovo zvuči još neverovatnije kad se u obzir uzme činjenica da je danas, 15. maja, zvanično izbacila kompletan prvi album, odnosno drugi deo albuma „Barbarizam“ i 5 pesama koje sada čine celinu, a nazivi su „Edip“, „Haos“, „Alarmantno“, „Slabiji“, „Skotina“.

Barbara 1

Koliko su ljudi čekali na drugi deo albuma dokazuje i podatak da su Barbari blokirale društvene mreže, pa se požalila da duže od dva sata ništa ne može ni da podeli na Instagramu.

Barbara 9

Ona je povodom albuma organizovala druženje sa medijima u kraju iz kod potiče, kod Novog Sada, a sve je u vojvođanskom stilu i fazonu. Ponosna pevačica blistala je na promociji i druženju sa medijima, a posebna podrška bili su joj i roditelji.

Nove pesme poslušajte na linkovima u nastavku:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Nikola Šegan,
Autor: Grand