Marija Šerifović pokazala omiljenu igračku njenog sina, a potom uradila nešto prvi put (FOTO)

MARIJA SERIFOVIC ZG SNIMANJE 09102023 FOTO MUNJA 46 ok

Marija Šerifović objavila je novi vlog u kojem je opisala pripreme za koncert koji je imala proteklog vikedna u Slavonskom brodu u Hrvatskoj, a pre nego što se uputila na destinaciju pokazala je igračke sina Maria koje mališan prosto obožava.

-Ovo su inače njegove igračke. Čovek voli od svih igračaka da se igra ovom flašom u koju stavimo pasulj – otkrila je Marija i pokazala rekvizit koji njenom šestomesečnom sinu naviše zaokuplja pažnju.

marija 3

Pevačica je potom otkrila i da je ovgoa puta učinila nešto što dugo vremena nije praktikovala.

-Danas po prvi put nakon ne znam koliko zbog nekih organizacionih stvari idem na dan koncerta, vozim sama pošto su svi ostali već stigli, tako da se nadam da će sve to biti OK – priznala je Marija.

marija 4

Pre nego što je krenula pevačica je izljubila svog naslednika, a potom se uputila u kola pa putem na željeno odredište.

-Zašto ne perete noge, zašto ne održavate higijenu? Kakve su vam none? Gde si živote moj?– topila se Marija sa Mariom ne skirvajući izlive nežnosti ljubeći mu preslatku bebeću nogicu.

marija 5

Pevačica je održala sjajan koncert, a publika joj je poklonila i niz plišanih igračaka.

marija 6

Nakon koncerta usledila je večera u bekstejdžu, ali se Marija pohvalila da će to ipak preskočiti.

-Koncert je bio sjajan, kao što vidite evo sofra je zasela. Oni svi jedu. Ja ne jedem, jer sam ja šta? Na dijeti – naglasila je pevačica.

marija 9

Na izlasku su Mariju sačekali fanovi, a kada je stigla kući nakon koncerta naišla je na nepredviđene teškoće.

-Stigla sam kući, ja ne znam kako ću ovo da unesem i da ponesem – priznala je Marija i pokazala pregršt poklona koje je dobila od fanova na koncertu.

marija 8

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Marija Šerifović zbunila sve na snimanju „Zvezda Granda“

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Printscreen youtube,
Autor: A.Dačić