„To mi je veliki strah“ Barbara Bobak otkrila zbog čega ima fobiju od tobogana: „Svaki put se stresiram“

BARBARA BOBAK ZGS SNIMANJE 07022024 FOTO FILIP 12

Barbara Bobak ima armiju fanova koja je voli ne samo zbog talenta za dobru atmosferu već i zbog njenog karaktera i prisebnosti koja je opstala bez obzira na slavu koju je stekla.

Bobakova je u redovnoj komunikaciji sa svojim pratiocima, a publika na mreži TikTok ima priliku da je upozna iz drugačijeg ugla. Barbara je u moru tema o kojima javno govori, otkrila i svoj veliki strah.

bbobak

Misli da smo svi u životu nekad čuli za priču da je neko naleto na žilete u akvaparku. Pored ajkule u bazenu to mi je drugi najiracionalniji strah koji imam i svaki put kada odem i pre nego što krenem da sednem na tobogan razmišljam o tome i stresiram se. Ko je to pokrenuo i zašto? Svi znamo za to– pitala se Barabra.

BARBARA BOBAK ZGS SNIMANJE 07022024 FOTO FILIP 47

Podsećamo, Barbara je prošlog vikenda gostovala na koncertu Aleksandre Prijović kada je i upoznala zvezdu sa kojom je nazdravila pre izlaska na binu.

-Prvi put sam pred ovolikim auditorijumom, imala sam jako veliku tremu, ovde je stvarno organizacija super i divno su me dočekali. I dalje se tresem. Aleksandra je divna, insistirala je da se vidimo i upoznamo na tonskoj probi gde su me divno dočekali. To je jako lepo od nje- otkrila je Barbara, a potom opisala detalje prvog susreta sa Prijom.

-Aleksandra mi je rekla ‘Bezveze mi je da se upoznajemo na bini’ i to mi je super, baš mi je prijalo. Ispričale smo se, opustila me je i čak smo i jednu rakijicu zveknule. Kasnije je i mama Borka nazdravila sa nama– sa somehom je ispričala pevačica.

BONUS VIDEO- Barbara Bobak o susretu sa Prijom:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić